El 17 de juliol farà un any de la signatura del Pacte pel govern i 110 entitats
Setmanes després de la formació del nou executiu de la Generalitat, la Reforma Horària demana al govern que incorpori al Pla de Govern les mesures del Pacte per a la Reforma Horària signat el juliol de 2017.

El passat 8 de juny, la consellera de la presidència Elsa Artadi va refermar el “compromís absolut” del Govern amb la reforma horària, un compromís que va anunciar que es concretaria amb la creació de l’Oficina per a la Reforma Horàriaun instrument organitzatiu adscrit al Departament de la Presidència. L’oficina, que tindrà al capdavant Alexis Serra, ex cap de gabinet de la consellera Neus Munté i Jordi Turull, farà pivotar les observacions del Consell Assessor per a la Reforma Horària (CARH) i dinamitzarà el treball amb les altres administracions per tal d’aplicar la reforma horària als àmbits on sigui possible.

Ara, a punt de complir-se un any de la signatura del Pacte pel govern i 110 entitats, la Reforma Horària insta al govern a posar fil a l’agulla en la implementació del Pacte per a la Reforma Horària al pla de govern.

Amb el Pacte, el govern i les organitzacions signants es van comprometre a assumir l’Objectiu 2025, que ens ha de portar, des d’ara i durant els propers anys, a equiparar a la mitjana europea els indicadors dels àmbits de la salut, organitzacions, serveis públics, educació, cultura i oci, comerç i consum i mobilitat.  

La carta de compromisos cap a l’objectiu 2025 inclòs en el Pacte per a la Reforma Horària contempla, entre d’altres, el següents propòsits: recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món; impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles per atendre les noves necessitats socials, i consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar.

La signatura del Pacte va culminar la tasca feta pels impulsors de la Reforma Horària i el CARH durant gairebé quatre anys, des que es va gestar a la tardor de 2013 i es va presentar el 29 de gener de 2014.
*|MC:SUBJECT|*View this email in your browserLa Reforma Horària demana a l’executiu que incorpori al pla de govern les mesures del Pacte per a la Reforma Horària

 

El 17 de juliol farà un any de la signatura del Pacte pel govern i 110 entitats
Setmanes després de la formació del nou executiu de la Generalitat, la Reforma Horària demana al govern que incorpori al Pla de Govern les mesures del Pacte per a la Reforma Horària signat el juliol de 2017.

El passat 8 de juny, la consellera de la presidència Elsa Artadi va refermar el “compromís absolut” del Govern amb la reforma horària, un compromís que va anunciar que es concretaria amb la creació de l’Oficina per a la Reforma Horària, un instrument organitzatiu adscrit al Departament de la Presidència. L’oficina, que tindrà al capdavant Alexis Serra, ex cap de gabinet de la consellera Neus Munté i Jordi Turull, farà pivotar les observacions del Consell Assessor per a la Reforma Horària (CARH) i dinamitzarà el treball amb les altres administracions per tal d’aplicar la reforma horària als àmbits on sigui possible.
 Ara, a punt de complir-se un any de la signatura del Pacte pel govern i 110 entitats, la Reforma Horària insta al govern a posar fil a l’agulla en la implementació del Pacte per a la Reforma Horària al pla de govern.

Amb el Pacte, el govern i les organitzacions signants es van comprometre a assumir l’Objectiu 2025, que ens ha de portar, des d’ara i durant els propers anys, a equiparar a la mitjana europea els indicadors dels àmbits de la salut, organitzacions, serveis públics, educació, cultura i oci, comerç i consum i mobilitat. 

La carta de compromisos cap a l’objectiu 2025 inclòs en el Pacte per a la Reforma Horària contempla, entre d’altres, el següents propòsits: recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món; impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles per atendre les noves necessitats socials, i consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar.

La signatura del Pacte va culminar la tasca feta pels impulsors de la Reforma Horària i el CARH durant gairebé quatre anys, des que es va gestar a la tardor de 2013 i es va presentar el 29 de gener de 2014.

Més informació: Cristina González (per correu electrònic a cristinagonzalez@reformahoraria.cat o bé trucant al 661 161 081)This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*