PRATS DE LLUÇANÈS ESDEVINDRÀ CAPITAL DE LA REFORMA HORÀRIA DEL 25 D’ABRIL A L’1 DE MAIG

El sector de la restauració es compromet amb la iniciativa amb una campanya de sensibilització inèdita sobre horaris saludables dirigida als seus clients.

Al llarg de la setmana del 25 d’abril a l’1 de maig 8 bars, cafeteries i restaurants del municipi promouran els horaris que proposa la Iniciativa per a la Reforma Horària. L’objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre la idoneïtat d’avançar els horaris d’esmorzar, dinar i sopar per tal de caminar cap a una vida més saludable.

La campanya compta amb el cobertura institucional de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, que s’ha compromès en repartir informació de la Reforma Horària a tots els ciutadans de la localitat. Aquest fet farà que Prats de Lluçanès esdevingui el municipi més informat de Catalunya sobre aquest projecte de país. S’adjunta el cartell.

Els establiments promotors es comprometen a oferir una sèrie d’incentius com cafès, tapes o postres gratuïts, entre d’altres,  si es consumeix en les franges horàries saludables així com un sorteig d’una trentena d’àpats per a dues persones.  Al llarg d’aquella setmana les estovalles informaran sobre els horaris saludables. S’adjunta el disseny de les estovalles.

Aquest pilot juntament amb altres que entre el món del comerç,  la comunitat educativa i el teixit productiu, esdevenen instruments formidables per observar les barreres i les palanques d’acceleració per impulsar la Reforma Horària quan s’aprovi el Pacte Nacional i la Llei de la Reforma Horària.

Per a més informació:
reformahoraria.pratsdellucanes.cat
www.reformahoraria.cat

93 856 01 00 (Ajuntament de Prats de Lluçanès – Isaac Romero: 649 061 698)

Copyright © 2016 Iniciativa per a la Reforma Horària, All rights reserved.
Estàs rebent aquest correu per que t’has incorporat a la nostra web.

Our mailing address is:

Iniciativa per a la Reforma Horària

BCN

Barcelona, 08001

Spain

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list