NOTÍCIES
Primer esbós del procés de concertació social de la Reforma Horària 

El Consell Assessor per a la Reforma Horària (CARH) iniciarà el proper mes de gener un procés de concertació amb sindicats, patronals, administracions i grups d’experts per recollir les seves propostes d’aplicació del canvi horari que impulsa el Govern…[continua llegint]

Conclusions del X Congrés d’ARHOE, 11 de novembre
‘El passat 11 de novembre es va cloure, a Madrid, la primera jornada del X Congrés Nacional per a Racionaitzar els Horaris Espanyols, un acte organizat per ARHOE-Comisión Nacional para la Racionalización de los Horarios Españoles…[continua llegint]
#trinxat presa 79, a Reus, 12 de novembre
En Fabian Mohedano neix a Barcelona el 1975. Segons ell mateix diu “tinc el cor dividit entre l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona”. És “de cau del Badal”, fet que condiciona la seva trajectòria vital… [continua llegint]
Argentona ja viu en la Reforma Horària, 13 de novembre
Fabian Mohedano, un dels principals impulsors de la llei de la reforma horària serà a Argentona aquest divendres per explicar el seu projecte. La llei pretén incidir en els horaris de manera que s’assoleixi l’adaptació a uns temps més humans i cívics. Amb aquest objectiu, els impulsors de la norma treballen per consolidar el factor temps com a variable rellevant en la recerca d’equitat i benestar.
Aquesta iniciativa es basa en les virtuts de l’austeritat, el benestar, la calma, la coherència, el diàleg, la felicitat, la flexibilitat, la igualtat, la lentitud, la memòria, el pacte, el progrés, la responsabilitat, la serenitat.
El programa “Anem per feina” ha avançat els continguts de la xerrada de divendres entrevistant Fabian Mohedano… [continua llegint]
Premià de Mar aspira a ser la capital catalana de la Reforma Horària, 17 de novembre
L’àmbit escolar premianenc podria prendre part de proves pilot dirigides per la Generalitat en matèria de reforma horària. Segons ha explicat avui l’alcalde Miquel Buch, l’ajuntament s’ha ofert al Consell Assessor de la Reforma Horària per tal que…  [continua llegint]
El CTESC entrega al Govern l’informe per reorientar la gestió del temps, 17 de novembre
Els funcionaris que depenen del govern de la Generalitat poden començar a ajustar el seu rellotge biològic a la una del migdia per fer la pausa de dinar. Aquesta és l’hora que es proposa en l’Informe sobre la gestió del temps de treball remunerat en el context de la reforma horària que ha dut a terme el Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya per encàrrec del govern i que ara haurà de ser estudiat…[continua llegint]
Anem a l’hora? Dimarts de Diàlegs a l’Ateneu Igualadí, 18 de novembre
El canvi d’horaris ha centrat la sessió de DdD (Dimarts de Diàlegs) d’aquest mes de novembre… [continua llegint]
Xerrada al Foment Martinenc, 18 de novembre
Dimecres 18 de novembre va tenir lloc la visita de Fabian Mohedano, promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària. Si voleu més informació sobre aquest projecte… [continua llegint]
Signatura de l’AIC 2016-2017
Acte solemne de firma del IV Acord Interprofessional de Catalunya (AIC). Els sindicats UGT i CCOO, i les patronals Foment, Pimec i Fepime han firmat el text que ha estat negociat durant mesos. Coincidència en valorar el pacte en el sentit que ha d’activar la negociació col·lectiva i facilitar el marc català de relacions laborals. També han coincidit a valorar la rellevància de pactar situacions de flexibilitat interna a les empreses…[continua llegint]
Monogràfic sobre la coresponsabilitat A continuació us presentem el quart monogràfic RScat sobre el desenvolupament d'iniciatives de foment de la coresponsabilitat...[continua llegint]
Monogràfic sobre la coresponsabilitat
A continuació us presentem el quart monogràfic RScat sobre el desenvolupament d’iniciatives de foment de la coresponsabilitat…[continua llegint]
Monogràfic sobre la coresponsabilitat
En 2′: Catalunya pot tenir un ritme quotidià més saludable…[continua llegint]
Esplais i caus amb la reforma horària
Heu pensat mai si des del vostre esplai o cau podeu fer alguna cosa per tenir uns horaris més racionals? Fer-ho milloraria la conciliació tant dels nois, noies i les seves famílies com dels equips de dirigents d’educació en el lleure. Si sou monitors/es, caps escoltes o directors/es d’educació en el lleure això us interessa!….[continua llegint]
Nova infografia! Les 24 hores del dia

Agenda de desembre


3/12, Trobada del Grup de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Fundació Factor Humà: Ajudem a l’impuls de la Reforma Horària
11/12, Diàleg amb directius de la conselleria de Territori i Sostenibilitat
14/12,Conferència a la Facultat de Farmàcia
16/12, Audiència amb la Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell
18/12, 2a Reunió del Consell Assessor per a la Reforma Horària 

 

Impactes

Premsa

Ràdio

  • Premià pot ser una capital de la Reforma Horària. Premià Notícies, 25 de novembre
  • RadioKanalBCN. 25 de novembre

Televisió

Presència a la xarxa

Visió general d’audiència del lloc web:
57.806 pàgines vistes, 20.383 sessions i 16.637 usuaris

Seguidors Facebook:
4.106 amb un abast de mitjana de 28.119

Seguidors Twitter:
4.470

Persones i organitzacions que reben aquest Butlletí:
2.405

Correus amb propostes i reflexions ciutadanes:
112
 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Copyright © 2014. Iniciativa per a la Reforma Horària
[Tots els drets reservats]

La nostra adreça de correu
info@reformahoraria.cat

Eliminar la subscripció    Canvia les preferències de subscripció