CONFIGURACIÓ DEL GRUP IMPULSOR:
Estem al final d’uns primera fasse. 10 persones han confirmat la seva implicació en el grup impulsor, procedents de disciplines i pensaments diferents: 
  • Assumpta Baigmestra [Associació Salut i Família] 
  • Sara Berbel, psicòloga social i experta en polítiques de gènere
  • Salvador Cardús, professor [Universitat Autònoma de Barcelona]
  • Lluís Casado, consultor [Grupo Mediterráneo Consultores]
  • Núria Chinchilla, professora [IESE Business School]
  • Elvira Méndez, directora general [Associació Salut i Família]
  • Jordi Ojeda, professor  [Universitat de Barcelona]
  • Jordi Pigem, filòsof i escriptor
  • Cristina Sánchez, professora [Universitat de Girona] 
  • Esther Sánchez, professora [Universitat Ramon Llull – ESADE]

IMPACTES A MITJANS:
El cap de setmana llarg del dia 1 de novembre va sortir el monogràfic al Diari ARA on algunes persones vau tenir l’oportunitat de participar. Va ser portada  L’ARA tenen la intenció de fer partícip a les persones que no van aparèixer. Volen que el tema se segueixi treballant progressivament. Gràcies a la Cristina Sánchez Miret vam anar a 8 al dia (8tv) al programa del Josep Cuní. Podeu veure en aquest link els 15 minuts de debat sobre la reforma horària.

PRESÈNCIA A XARXES SOCIALS:
La web www.reformahoraria.cat continua incrementant el nombre de visites. Comptem amb 1056 seguidor a Twitter i a Facebook 573. A més 171 persones s’han adherit per rebre el Newsletter, que començarà a funcionar a partir del gener. 
INTERLOCUCIÓ:
La interlocució amb l’Administració continua. Aquests dies hem tingut l’oportunitat de reunir-nos amb Jordi Grané, assessor de la regidora Irma Rognoni, d’Usos del Temps de l’Ajuntament de Barcelona. Acullen molt bé la proposta però demanen que fem una reunió institucional per dialogar sobre els canvis que necessita al ciutat i el país. Aquesta reunió complementa la realitzada prèviament amb Carles Agustí, comissionat de Participació i associacionisme. 
S’ha adreçat a nosaltres la regidora Almudena Almagro d’Usos del Temps de l’Ajuntament de Terrassa, interessada en la iniciativa. Hem previst veure’ns cap a desembre. 
Hem mantingut reunió amb els dirigents de l’ACM (Marc Pifarré, secretari general) i l’FMC (Xavier Amor, president). L’objectiu és posar en coneixement la iniciativa i buscar possibles fórmules de fer difusió entre els municipis a través de mocions municipals, més endavant. Hi estan d’acord.
Pel que fa a la Generalitat de Catalunya, hem tingut oportunitat de reunir-nos amb Ferran Mascarell, qui considera oportuna la iniciativa i pensa que caldrà fer alguna acció amb la indústria cultural. També amb Ramon Terrassa, director general d’Acció Cívica, qui és un entusiasta de la iniciativa i es preveu una reunió amb la directora general de famílies, Dolors Gordi, a demanda d’ella. 
CCOO de Catalunya també s’ha adreçat a nosaltres per començar a posar fil a l’agulla. 

ACTIVISTA:
Hem participar a unes jornades sobre permisos paterns com a factor de competiviitat organitzada per CDC a la seu de PIMEC. Hem explicar la iniciativa a un quarantena de persones. També ha participat Sara Moreno (UAB).
Àrea de comunicació. ARA ÉS L’HORA.