L’aposta de la Iniciativa per a la Reforma horària a les xarxes socials és bastant clara. En els primers dies d’impuls, més de 600 persones s’han adherit a través de twitter. En destaquen dirigents polítics de primer nivell com Carles Campuzano i Albert Batalla, Pep Moliné (CiU), Alfred Bosch, Ester Capella, Oriol Amoròs, Agnès Russiñol (ERC), Rocío Martinez-Sampere, Francesc Vallès, Esperança Esteve, Jaume Collboni, Imma Moraleda, Jordi del Rio (PSC), Dolors Camats, Hortènsia Grau i Ricard Gomà (ICV), Joan Josep Nuet, Joan Mena, Isabel Ribas (EUiA). En destaquen també responsables institucionals com Montse Gatell (ICD), Antoni Reig (Joventut) i Ramon Terrassa (Acció cívica), Jordi Bort (INCAVI), de la Generalitat de Catalunya i Carles Agustí (Ajuntament de Barcelona).


De les forces sindicals n’hem rebut suport de Joan Carles Gallego i Josep Maria Romero (CCOO de Catalunya), Dani G. Tenorio (UGT de Catalunya), Xavier Sanz (USOC).


També ha suscitat interès entre els periodistes dels quals hem rebut el suport de Carles Capdevila i Ignasi Aragay (ARA), Albert Sáez i Nacho Corredor (El Periódico), Pere Martí (8tv), Jordi Mumbrú (Catalunya Plural), Emili Bella (ElPuntAvui), Laia de la Riba (TV3), Marc Martínez (RAC1), Roger Buch (Xarxanet), Dídac Boza (La Xarxa), Germà Capdevila (Revista Esguard), Pere Meroño, Àlvar Llobet (Ràdio 4), Ignasi Corney (Tot Bisbal), Marta Costa-Pau (Llibres del Segle), Miquel Riera (ElPuntAvui), Marc Perelló (Revista Mirall), Jèss Carol, Almudena López, Pep Vilar, Marc Sabater.


D’altres persones influents a les xarxes que s’hi han adherit en podem destacar Gemma Lienas, Joan Subirats, Agustí Colomines, Ernest Benach,Toni Soler, Santi Lapeira o Eduard Voltas.


Les primeres empreses i organitzacions que s’hi han adherit són l’Assemblea Nacional Catalana, el Cercle d’Agermanament Occitano-Català, la Fundació Bofill, la Fundació Arrels, el Grup d’Opinió Els Almogàvers, Associació de Col·legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya, Revista Mirall, Món empresarial, Rational Time SL, OrigenCat, Associació de Municipis per la Independència.


Pel que fa a dirigents d’entitats socials podem destacar: Oriol Hosta (Lluïsos de Gràcia), Ricard Raquer (AJEC), Emilio Pérez Ruíz (Casal Lambda), David Altimir (Rosa Sensat), Pau Fuentes (Esplais Catalans), Pere-Joan Pujol (XarxAteneu), Jordi Collado (Casal l’Amic), Joan Segarra (Cooperatives), Ismael Palacín (Fundació Bofill), Alfons Tiñena i Miky Aragon (CAB), 


També s’estan rebent demandes d’incripció al Newsletter, que començarà a funcionar a principis de novembre.


El treball d’expansió i difusió inicial de la idea continuarà al llarg de tot aquest mes d’octubre. La teva implicació pot ser fonamental. Col·labora-hi.Àrea de comunicació. ARA ÉS L’HORA.