En els primers dies els promotors de la Iniciativa per a la Reforma horària estan establint reunions amb diferents experts amb trajectòries rellevants en el camp de la recerca i la gestió de polítiques públiques vinculades amb el temps. Entre les primeres entrevistes que han tingut el resultat és molt positiu ja que han compromès la seva implicació Jordi Ojeda, director de l’empresa Rational Time SL i professor de la UB; Salvador Cardús, professor de la UAB qui va fer la seva tesi doctoral sobre el temps; Esther Sánchez, professora d’ESADE i autora del llibre “Conciliar per educar”; Elvira Méndez i Assumpta Baig de l’Associació Salut i Família, entitat ciutadana que impulsa la proposta de bancs del temps i Jordi Pigem, filòsof i escriptor autor de la Buena crisis. Totes elles han fet aportacions fonamentals a la formulació de l’estratègia de fontamentació inicial.


En els propers dies es concretaran més persones que se sumaran al grup impulsor, que pretén ser el més plural, transversal i pluridisciplinar possible. En paral·lel s’estan produint reunions amb institucions públiques, fundacions ciutadanes, organitzacions cíviques i empreses per tal de generar les estratègies de parteneriat. El treball col·laboratiu, com indicava Esther Sánchez, és fonamental per engegar amb èxit una iniciativa d’aquestes dimensions. 


Àrea de comunicació. ARA ÉS L’HORA.